DUNA BELSŐÉPÍTÉSZET

A Duna belsőépítészet Kft. asztalos és hajóépítő üzeme magyar vállalkozás, amely közel 30 éves szakmai múlttal rendelkezik.

Alapítója Győrffy Péter.

Az 1991-es kezdés óta sok száz sikeresen megvalósított asztalos – belsőépítészeti munka, létesítmény berendezés került átadásra. Győri 4000 m2-es telephelyünkön 1200 m2-es üzemünkben 2001 óta dolgozunk és fejlődünk folyamatosan.

Ipari, szervezeti háttér

Cégünk a felsorolt munkák kivitelezéséhez saját

gyártó üzemmel,
helyszíni szerelő- és szolgáltatást végző csoportokkal,
belsőépítész – tervező vállalkozói háttérrel,
vállalkozásbonyolítási szervezettel rendelkezik.

Kapcsolat, bonyolítás

Vállalkozásainkat a vállalkozásokra vonatkozó érvényes országos rendeletek, rendelkezések előírásainak alkalmazásával bonyolítjuk, mely folyamatnak a főbb fázisai az alábbiak:

ügyfél részéről ajánlat kérés,
ügyfélnek ajánlat küldés
végleges egyeztetés, – műszaki tartalom, – műszaki rajzok, -határidők
szerződéskötés, kapacitásfoglalási – és /vagy vállalkozási szerződések
lebonyolítás, beszerelés
átadás – átvétel.

Ajánljuk

általános és speciális technológiai és kivitelezési lehetőségeinket, továbbá
azt a lehetőséget, hogy a beruházások megvalósításánál asztalosipari- belsőépítészeti vonatkozásban – csupán egyetlen vállalattal kell a Megrendelőnek szerződéses viszonyba lépnie.

Megalakulásunk óta eltelt időszakban ügyfélkörünk jelentősen bővült az évek során. A változatos tevékenységi kör, valamint a Duna belsőépítészet Kft. jól képzett szakembergárdája – az általunk alkalmazott technológia és a rendelkezésre álló eszközállomány – lehetővé teszi az asztalos- belsőépítészeti munkák teljes egészében történő komplex kivitelezését.
Vállalkozásainknál a természetes műszaki igényesség mellett árban, és a korrekt együttműködéssel is igyekszünk versenyképességünk megőrzésére.